خدمات شرکت آرکافایر

سیستم اعلام حریق

سیستم اعلام حریق زنگ هشداری است که سیگنال هایی را از آلارم های مختلف سنسورها دریافت می کند ، این موارد را ارزیابی می کند و سپس اقدام مناسب را انجام می دهد. طیف گسترده ای از فن آوری های مختلف را می توان برای تشخیص آتش سوزی استفاده کرد. متداول ترین سیستم اعلام حریق دتکتورهای دود و دما هستند.
شرکت Arka Fire قادر به ارائه طیف گسترده ای از مارک های مختلف از جمله Finder,AWEX,LST,ARGUS,Rubezh همچنین برای بسیاری از محصولات دارای تجربه و کارمندان آموزش دیده است.

II

۰۲. سیستم اعلام حریق وایرلس یا بیسیم

به سیستمی گفته می شود که بدون استفاده از کابل و سیم ، با استفاده از انتقال امواج کار می کند‌.

IV

۰٤. نفذ

حيث يساهم كل الموظفين في إنجاز مهمتنا التي تقضي بحماية.

I

۰۱. سیستم اعلام حریق متعارف

به سیستمی گفته می شود که سیگنال الکتریکی آنها از نوع آنالوگ «غیر دیجیتال» می باشد.

III

۰۳. سیستم اعلام حریق آدرس پذیر

به سیستمی گفته می شود که ضمن اعلام حریق، محل دقیق وقوع حریق را مشخص می کنند.

خدمات اعلام حریق آرکافایر

انواع سیستم اعلام حریق

دلیل اصلی استفاده از سیستم های اعلام حریق ، تشخیص وقوع آتش سوزی در مرحله بسیار اولیه حتی بدون حضور انسان است و بنابراین سریعاً اقدامات مناسب را باید انجام داد. پس از شناسایی آتش سوزی ، یک سیگنال هشدار صوتی یا دیداری (آژیر و چراغ چشمک زن) منتشر می شود. بسته به نوع طراحی سیستم ، می توان آتش نشانی را نیز هشدار داد یا می توان سیستم خاموش کننده اتوماتیک را فعال کرد.

سیستم اعلام حریق
_

سیستم اعلام حریق متعارف

_

نوعی از دستگاه ها وتجهیزات خودکار اعلام حریق میباشد که سیگنال الکتریکی آنها از نوع آنالوگ «غیر دیجیتال» می باشد این سیستمها در دو روش طراحی و اجرا میشود.

  • سیستم اعلام حریق با قابلیت عملکرد آژیر یا زنگ مختص زون (زونها)
  • سیستم اعلام حریق با قابلیت عملکرد همزمانی کلیه زنگ ها یا آژیرها
سیستم اعلام حریق متعارف
_

سیستم اعلام حریق آدرس پذیر

_

در این سیستم اعلام حریق آدرس پذیر تمام المان‌های به کار گرفته شده از قبیل دکتور، آژیرها، ماژول‌های ورودی و خروجی، توسط یک کد یا آدرس منحصربه فرد بوده و کنترل پنل محل مورد نظر را با همان کد یا آدرس شناسایی کرده و شرایط آن را همراه با اطلاعات توصیفی بر روی صفحه نمایشگر جهت استفاده و هدایت سریع مسئولین ایمنی یا ساکنین به نمایش می‌گذارد.
علاوه برموارد فوق به دلیل برخوداری این سیستم های آدرس پذیر از امکانات ویژه سطوح مختلف ایمنی را تامین می نماید. بنابراین لازم است در انتخاب برند متناسب با نوع و شرایط کاربری مطالعات لازم جهت آگاهی از امکانات و قابلیت آنها به عمل آید.

  • تشخیص سریع محل آتش سوزی
  • کاهش احتمال هشدار های اشتباه و مدیریت بهتر این نوع هشدارها
  • داشتن قابلیت نظارت بر یکپارچگی سیستم از طریق تست و بررسی سلامت دتکتورها
سیستم اعلام حریق آدرس پذیر
_

سیستم اعلام حریق وایرلس یا بیسیم

_

سیستم اعلام حریق بی سیم یا وایرلس سیستمی است با کمک امواج رادیویی برای ارتباط و ارسال پیام استفاده می‌کند. سیستم اعلام حریق بی سیم بدون نیاز به کابل‌کشی سیستم داخلی و فراهم‌ کردن بستر فیزیکی و همچنین برقراری ارتباط بین اجزای سیستم اعلام حریق می‌تواند با نصب آسان شروع به کار کند. به همین دلیل استفاده در ساختمان‌هایی که قدیمی هستند و کابل‌کشی غیرممکن و زمان بر است بسیار توصیه می‌شود.

  • نصب سریع و ساده بدون انجام تعمیرات و خرابی در ساختمان
  • استفاده از باطری به‌عنوان منبع تغذیه و عدم نیاز به منبع تغذیه اصلی
  • امکان جابه‌جایی استفاده مجدد در صورت تغییرات دکوراسیون ساختمان
  • قابل استفاده در سوله و ساختمان‌هایی که دارای سقف بلند هستند
سیستم اعلام حریق وایرلس یا بیسیم

شرکت آرکافایر

نمـاینـده

انـحصــاری

بـرنـدهــای :

شرکت آرکافایر
_

اجزا سیستم اعلام حریق

_

«سیستم اعلام حریق آدرس پذیر ومتعارف شامل مواردزیر میباشد»
دتکتور، کنترل پنل مرکزی، اینترفیس ها یا ماژول ها، شستی، مانیتورینگ، آژیرها و بیم دتکتورها

خروجی های اعلام حریق

خروجی های اعلام حریق

شرکت آرکافایر

سیستم اعلام حریق با توجه به سیاست های محل مورد استفاده می تواند شامل خروجی های مختلفی از جمله :
آژیر اعلام حریق، تماس با آتش نشانی، فعال کردن کنترل پنل اطفا حریق، روشن کردن تابلوهای خروج اضطراری، فن های فشار مثبت، اگزاست فن ها و … می باشد.

آژیرها در سیستم اعلام حریق وظیفه دریافت سیگنال را از کنترل پنل سیستم اعلام حریق دریافت نموده واعلام خطر را به صورت صوتی اعلام می نماید. حدقل صدای تولید شده توسط آژیرهای اعلام حریق در محیط های معمولی ۱۲۰ و در اتاق خواب ها باید ۷۵ دسیبل باشد. تن صدای آژیرهای سیستم اعلام حریق باید متمایز از صدای دیگر وسایل هشداری باشد .

خروجی های اعلام حریق
ماژول و اینترفیس اعلام حریق

ماژول و اینترفیس اعلام حریق

شرکت آرکافایر

در سیستم اعلام حریق در هر دو گونه آدرس پذیر و متعارف می توان از تجهیزات جانبی به نام اینترفیس یا ماژول به منظور ایجاد ارتباط و هدایت سیستم های جنبی در یک تصرف، مانند آسانسور پمپ های آتش نشانی، فن های فشار مثبت، اگزاست فن ها و سایر تجهیزاتی که لازم است از سیستم اعلام حریق فرمان گرفته یا فرمان بدهند استفاده می شوند این قطعه میتواند در سیستم متعارف در زون و در سیستم آدرس پذیر در لوی نصب شود و بر اساس نوع آن و نحوه ارتباط با تجهیزات جانبی عمل قطع یا وصل را انجام دهند .

ماژول اینترفیس برای هر سیستم اعلام حریق با توجه به پروتکل‌های خاص آن سیستم، طراحی می‌شود که برای موارد زیر مورد استفاده قرار گیرند:
اتصال تجهیزات متعارف ورودی به لوپ سیستم آدرس‌پذیر، اتصال تجهیزات متعارف خروجی به لوپ سیستم آدرس‌پذیر، برای اتصال شبکه‌های داخلی پنل اعلام و اطفا حریق و…

ماژول و اینترفیس اعلام حریق
کنترل پنل مرکزی اعلام حریق

کنترل پنل مرکزی اعلام حریق

شرکت آرکافایر

کنترل پنل مرکزی اعلام حریق داده ها را از سنسور های اعلام حریق جمع آوری کرده و با توجه به تنظیمات سامانه مرکزی اعلام حریق نسبت به اعلام حریق سنسور ها با توجه به تنظیمات سامانه مرکزی اعلام حریق عکس العمل های لازم را نشان می دهد.
همچنین انتخاب این سیستم به اندازه ساختمان، تعداد زون‌ها، نوع کاربری ساختمان، تجهیزات ورودی و خروجی بستگی دارد.

انواع پنل اعلام حریق عبارتند از :
سیستم کنترل پنل آدرس پذیر ، سسیتم کنترل پنل متعارف، سیستم کنترل پنل هوشمند، سیستم کنترل پنل بی سیم

کنترول پنل مرکزی اعلام حریق
دتکتورهای اعلام حریق

دتکتورهای اعلام حریق

شرکت آرکافایر

دتکتورهای اعلام حریق یا سنسور های اعلام حریق وظیفه تشخیص حریق را بر عهده دارند، این دتکتورها دارای انواع مختلفی هستند که به شرح زیر است.

دتکتور دودی

این نوع دتکتور در مقابل دود حاصله از آتش سوزی ها یا کند سوزی های اولیه حساس بوده و واکنش نشان میدهد. دتکتوردودی به دو نوع یونیزه و نوری (اوپتیکال) تقسیم میشود. کاشف دودی یونیزه به ذرات ریز با قطر کمتر از یک میکرون دود حساس میباشد و کاشف‌های دودی نوری نیز به دو روش مستقیم و غیر مستقیم (با استفاده از پدیده تفرق نور) تولید میشود که نوع 2 به دلیل حساسیت و دقت بیشتر و اعلام آلارم های کاذب کمتر، امروزه بیشتر استفاده می‌شود.

دتکتور حرارتی

این نوع دتکتور در شرایط محیط هایی که نمی توان از دتکتور دودی استفاده کرد. مانند آشپزخانه ها، پارکینگ ها، موتورخانه ها. زیرا وجود دود در این محیط باعث آلارم های کاذب می شود. دتکتورهای حرارتی در دو نوع عمومی ثابت و متغیر مورد استفاده قرار میگردد.

دتکتور گازی

این نوع دتکتور با استفاده از سنسورهای الکتروشیمیایی و در نوع قدیمی از نوع فلز گداخته میزان گاز انشار شده در محیط را تشخیص میدهد و در صورت تجاوز از حد آستانه جهت انجام فرآیند بعدی اعلام خطر را به کنترل پنل سیستم اعلام حریق منتقل می‌کند.

دتکتور ترکیبی

این نوع دتکتور نوعی از دتکتور هست که هم تشخیص حرارت و هم تشخیص دود را می دهد و در مکان هایی که نیاز به تشخیص این دو عامل آتش باشد استفاده می‌شود

دتکتور اعلام حریق